Dacă vrei să incluzi în meniul celui mic somonul, în special pe cel sălbatic, o variantă ar fi să prepari aceste brioșe. Pe deasupra, sunt ușor de manevrat și sățioase, datorită pastelor. Somonul are un conținut ridicat de omega 3 și acizi grași, atât de importanț i pentru sănătatea copiilor.
Timp preparare: 15 min TImp coacere:25 min
Ingrediente:
1 ou ecologic
100 g somon (sălbatic)
20 g parmezan
100 g paste stelline fierte și răcite
1 legătură mică de verdeață (pătrunjel sau mărar)
1/2 cățel de usturoi
Mod de preparare
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, strecoară apa de pe ele și lasă-le să se răcească. Mărunțeste somonul și asigură-te ca nu are oase. Taie mărunt verdeața și răzuiește parmezanul. Amestecă toate ingredientele într-un bol și toarnă compoziția în formele de brioșe. Dacă acestea nu sunt din silicon, unge-le înainte cu puțin unt sau ulei. Coace totul la 160 grade fără ventilator pentru 25 minute.