Termeni și condiții

de admin

Termeni și Condiții de Utilizare ale site-ului mamamag.ro

Prin accesarea și utilizarea https://mamamag.ro ești de acord cu termenii și condițiile precizate mai jos.

CATEGORII DE UTILIZATORI

Vizitatori:

a). Neînregistrați – pot accesa paginile site-ului și pot vizualiza conținutul încarcat de autori și informații despre concursurile active ale partenerilor, dar nu pot înscrie conținut pe mamamag.ro

b). Înregistrați – aceștia se conectează utilizând contul de pe site sau de pe platforme terțe (Facebook, Google)  sau completează un formular cu datele de identificare personale, în baza cărora vor obține datele de autentificare pe site-ul mamamag.ro. Utilizatorii înregistrați pot încărca conținut pe mamamag.ro, se pot înscrie în concursurile organizate de mamamag.ro sau de parteneri.

În contul utilizatorului se pot actualiza datele personale, se poate vizualiza, edita sau șterge conținutul încarcat pe mamamag.ro, se pot vedea statistici sau informații referitoare la concursurile la care utilizatorul s-a înscris.

Prin folosirea site-ului mamamag.ro utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei de acces , ca și pentru toate activitățile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, aceștia înțeleg să răspundă pentru orice daune produse site-ului mamamag.ro sau deținătorilor legali ai acestuia, în conformitate cu legile în vigoare.

Informațiile furnizate la înregistrarea în site-ul mamamag.ro va permite să identifice utilizatorii serviciilor sale, să contacteze vizitatorii pentru probleme de relații cu clienții, să ofere periodic informări despre oferta comercială, despre funcțiile noi ale acestuia, despre promoții și campanii promoționale, despre oferte de sărbători ca și orice alte noutăți legate de domeniul de activitate al site-ului.

Vizitatorii înregistrați sau nu, au la dispoziție gratuit opțiunea de dezabonare accesand link-ul din newsletter destinat dezabonării.

Înregistrarea unui utilizator persoană fizică în site-ul mamamag.ro se face după acordul scris al mamamag.ro și presupune acordul explicit și neechivoc privind înregistrarea datelor personale ale acestui utilizator de către mamamag.ro, în condițiile stipulate de Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și a Legii 506/2004.

Conform acestora, aveți dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați prin intermediul sectiunii “Contact” din site sau pe adresa de e-mail contact@mamamag.ro.

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR ȘI DREPTURI INTELECTUALE

Toate informațiile, graficele și alte materiale publicate pe https://mamamag.ro sunt deținute de mamamag.ro și de contribuitorii website-ului și sunt protejate de Legea drepturilor de autor nr 8/1996, actualizată în 2014.

Mamamag.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul mamamag.ro și nu îi conferă acestuia dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, fără acordul scris al mamamag.ro, sub incidența Legii nr.8/1996 și a art.42 din Legea 161/2003.

Mamamag.ro are dreptul de a folosi conținutul încarcat de contribuitori și să utilizeze drepturile de proprietate intelectuală fără acordul scris al contribuitorului, în orice materiale de marketing sau promovare, transmise în mod electronic către alți utilizatori. Contribuitorii sunt de acord ca deținătorul site-ului mamamag.ro să utilizeze conținutul în scopurile precizate anterior, fără nici o obligație morală sau financiară.

Conținutul încărcat pe mamamag.ro este atribuit contului fiecărui contribuitor. Contribuitorul are dreptul de a modifica sau de a șterge conținutul încărcat, fără a primi acordul în prealabil din partea deținătorului site-ului. Conținutul încărcat de contribuitor se va regăsi în contul de utilizator creat pe mamamag.ro la data înregistrării. Pe paginile publice ale site-ului mamamag.ro, în dreptul conținutul încărcat de contribuitori va fi menționat numele de utilizator.

Conținutul încărcat de contribuitori va fi publicat pe mamamag.ro după aprobarea de către deținătorul site-ului. Aprobarea se face în termen de 12-72 ore de la încărcarea conținutului. mamamag.ro își rezervă dreptul de a nu aproba publicarea conținutului care nu respectă termenii și condițiile precizate sau în cazul descoperirii încălcării drepturilor de autor.

În cazul în care o persoană fizică sau juridică constată că i-au fost încălcate drepturile de autor de către unul dintre contribuitorii site-ului mamamag.ro, aceasta va informa în mod electronic deținatorul site-ului mamamag.ro, la adresa de e-mail contact@mamamag.ro, atașând electronic documentele ori sursele online care atestă această situație. În cazul în care se constată că sesizarea este întemeiată, deținatorul mamamag.ro va șterge conținutul cu pricina de pe site-ul mamamag.ro și va bloca accesul pe site utilizatorului care a încălcat drepturile de autor, fără a avea obligația de a notifica în prealabil utilizatorul.

mamamag.ro are dreptul de a edita conținutul contribuitorilor în cazul în care se constată greșeli gramaticale sau greșeli de formatare sau în cazul în care modalitatea de exprimare este considerată ambiguă și dificil de înțeles de către ceilalți utilizatori.

Pe site-ul mamamag.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și a parolei personale. mamamag.ro nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru eventuale probleme survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a parolei sale. mamamag.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu contribuitorii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, concursurilor organizate de mamamag.ro sau de parteneri.

RATING & REVIEW

mamamag.ro nu garantează acuratețea conținutului încărcat de contribuitori. Toate rating-urile și review-urile sunt acordate de către vizitatorii site-ului iar mamamag.ro nu poate fi făcută răspunzătoare de calificativele sau recenziile primite. În cazul în care un contribuitor sesizează comentarii negative repetate care conțin insulte sau injurii ori critici agresive, care nu sunt de natură constructivă, acesta are dreptul de a informa deținătorul site-ului mamamag.ro pentru a lua măsurile necesare pentru prevenirea acestor situații.

Deținătorul mamamag.ro are dreptul de a șterge review-uri sau comentarii care conțin greșeli gramaticale, injurii, comentarii negative ori agresive care nu au natură constructivă și pot influența emoțional utilizatorii site-ului, cometarii considerate irelevante sau nepotrivite sau spam. Deținătorul site-ului are dreptul de a șterge aceste comentarii și review-uri fără notificarea în prealabil a utilizatorului și de a restricționa accestul utilizatorului pe mamamag.ro.

SERVICII OFERITE

REȚETE

mamamag.ro pune la dispoziția vizitatorilor conținut culinar, sfaturi practice și lifestyle, încărcat de de contribuitorii site-ului mamamag.ro. Conținutul încărcat este afișat în funcție de anumite criterii de selecție precum tipul preparatului, metoda de preparare, modul de gătire.
mamamag.ro mai pune la dispoziția vizitatorilor și conținut de lifestyle și recomandări de parenting.
mamamag.ro afișează public rețetele încărcate de contribuitori și nu poate fi făcută răspunzatoare de eventualele erori produse de către conținutul încărcat.

CONCURSURI

mamamag.ro pune la dispoziția vizitatorilor (înregistrați sau neînregistrați) informații despre concursurile organizate de mamamag.ro sau de parteneri. În materialele informative publicate pe mamamag.ro, utilizatorii înregistrați sau neînregistrați sunt informați asupra mecanismului de concurs: care sunt criteriile de eligibilitate pentru înscriere în concurs, care sunt premiile ce pot fi câștigate, care sunt etapele care trebuie parcurse pentru înregistrarea în concurs, care sunt datele la care se publică câștigărorii precum și alte date suplimentare, dacă este cazul.

În cazul în care concursurile publicate sunt organizate de parteneri, mamamag.ro nu este răspunzatoare pentru mecanismul concursului, criteriile de eligibilitate, condițiile de concurs sau acordarea premiilor. Întreaga responsabilitate pentru organizarea concursului și premierea câștigătorilor este asumată de Partenerul care a organizat concursul.

mamamag.ro nu garantează că informațiile referitorare la descrierea concursurilor organizate de parteneri sunt corecte, complete, de încredere, actualizate sau fără erori.

RESPONSABILITĂȚI ȘI OBLIGAȚII

mamamag.ro nu poate fi făcut răspunzator de calitatea produselor care sunt oferite ca premii în concursurile organizate de parteneri. Responsabilitatea este în totalitate a partenerilor mamamag.ro care au organizat concursurile.

mamamag.ro nu este răspunzător pentru schimbările de conținut sau mecanism ale concursurilor expuse pe site-ul mamamag.ro. Responsabilitatea este în totalitate a partenerilor mamamag.ro care au organizat concursurile.

mamamag.ro poate furniza legături directe către alte site-uri web ale unor terți. mamamag.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube ale utilizatorilor survenite în urma accesării link-urilor puse la dispoziție pe site-ul mamamag.ro. Prin utilizarea legăturilor directe către alte site-uri, la părăsirea site-ului mamamag.ro, utilizatorul va fi supus termenilor și condițiilor aplicabile pe respectivele site-uri.

mamamag.ro nu garantează și nu este răspunzător în cazul în care premiile câștigate prin participarea la un concurs nu corespund cu descrierea acestora din mecanismul concursului. Orice reclamație privind aceste aspecte se va face către partenerii mamamag.ro care dețin cupoanele de reducere sau care au organizat concursul.

LITIGII

Prin folosirea site-ului mamamag.ro utilizatorul se declară de acord cu “Termenii și condițiile de utilizare” de mai sus. Orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și mamamag.ro sau partenerii noștrii se va rezolva pe cale amiabilă în termen de 20 zile lucrătoare. Dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi soluționat de instanță conform rigorilor legii.

DISPOZIȚII FINALE

mamamag.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificari ale site-ului mamamag.ro, a structurii acestuia, a conținutului acestuia, a informațiilor cuprinse în acesta , inclusiv modificări ce ar putea afecta site-ul, fără o notificare prealabilă.

În sprijinul informării corecte ale vizitatorilor, mamamag.ro poate conține link-uri (trimiteri) către alte site-uri a căror funcționalitate și valabilitate nu o putem verifica continuu și pentru care mamamag.ro nu își asumă nici o răspundere.

Acest website folosește cookies (Detalii aici). Dacă nu ești de acord, te rog să închizi website-ul sau să dezactivezi cookies. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy