Dacă ești în căutarea unor biscuiți moi, dulci și aromați, trebuie să-i încerci pe aceștia. Plini de fibre și nutrienți, se fac rapid și sunt o gustare perfectă atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.
Timp preparare: 10 min
Timp racire: 30 min
Timp coacere: 25 min
Număr porții: 8 bucăți
INGREDIENTE
Pentru preparare:
- 2 albușuri
- 2 linguri făină neagră
- 50 g fulgi de ovăz
- 30 g zmeura
- o lingură fulgi de cocos
- 1 linguriță ulei de cocos
- o banană coaptă
MOD DE PREPARARE
PASUL 1
Bate albușurile spumă cu un mixer cu bol.
PASUL 2
Pisează banana cu ajutorul unei furculițe și adaugă uleiul de cocos.

PASUL 3
Încorporează în albușuri fulgii de ovăz, fulgii de cocos, făina și banana amestacată cu ulei. Adaugă zmeura și amestecă ușor, având grijă să nu se dezintegreze prea tare.
PASUL 4
Lasă compoziția 30 min la frigider. În acest fel fulgii vor absorbi o parte din umezeala aluatului.

PASUL 5
Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Transferă cu ajutorul unei linguri aluatul în tavă, așa încât să capete formă circulară cu diametrul de 5-7 cm și grosime de 1 cm.

PASUL 6
Coace prăjiturelele la 160 de grade fără ventialator, timp de 25 min, sau până se rumesc pe partea inferioară (pe care fac contact cu tava).
PASUL 7
Când sunt gata, scoate-i din cuptor și lasă-i să se răcescă 10-15 min pe un grătar metalic înainte de a-i servi.



Dacă ai încercat și tu acest cheesecake cu mango, zmeură și rodie, m-aș bucura să îmi spui părerea ta, într-un comentariu mai jos.
De asemenea, pentru a nu pierde viitoarele articole, te poți abona la Newsletter sau să dai “like” paginii de Facebook și follow celor de Pinterest și Instagram.
2 comentarii
Buna, dacă am zmeura congelată o pot folosi?🙈
Sigur. Nu o decongela. Tavaleste-o prin putina faina si incorporeaz-o direct in aluat. 😉