Budinca de quinoa cu pere

Această budincă este ideală pentru un mic dejun sau o cină rapidă, se face cu ingrediente la îndemână, care de cele mai multe ori nu lipsesc din frigider iar perele pot fi înlocuite cu succes cu mere.

Timp preparare: 20 min          Timp coacere: 25 min

Ingrediente

200 g iaurt
1 ou
1 pară
2 linguri quinoa fiartă și răcită

Mod de preparare

Înainte de a folosi quinoa, aceasta trebuie hidratată timp de minim 15 minute (ideal 2-4 ore) și spălată temeinic. E felul în care se elimină saponina conținută de aceasta,  care îi dă gustul amar. Apoi pune-o la fiert pentu 15 minute și las-o să se racească după aceea.
Amestecă într-un bol toate ingredientele, distribuie-le in formele de brioșe și pune-le la copt timp de 25 minute la 180 grade. Când sunt gata, scoate budincile, lasă-le câteva minute să se răcească și servește-le imediat.

Facebook comments

Related posts

Cea mai bună rețetă de guacamole

Salată de rădăcinoase coapte, cu feta și vinegretă clasică

Cheesecake cu mango, zmeură și rodie

Acest website folosește cookies (Detalii aici). Dacă nu ești de acord, te rog să închizi website-ul sau să dezactivezi cookies. Read More