Cum să îți deschizi cont DoTerra

E super ușor să-ți deschizi propriul cont Doterra !

Recomand să te înscrii achiziționând un kit de înscriere…

… acesta te va ajuta să te bucuri din plin de efectele uleiurilor esențiale și în același timp să economisești bani (în cazul kit-urilor, taxa de înscriere de 23 de euro este inclusă în prețul acestuia). Dacă nu știi ce kit ți se potrivește, te pot consilia cu mare plăcere. Trimite-mi un mesaj aici. Am și eu, la rândul meu, preferatele mele.

Urmează pașii de mai jos…

 1. Click ÎNSCRIETI-VĂ ȘI ECONOMISIȚI (dreapta sus).
 2. După ce ai citit informațiile legate de diferența dintre Client cu amănuntul (Retail Customer), Consultant (Consumator sau Wholesale Customer) și Independent Product Consultant (Wellness Advocate), Click ÎNSCRIERE ÎN DOTERRA (dreapta jos).
 3. Alege limba, continentul și țara.
 4. Te sfătuiesc să bifezi WHOLESALE CUSTOMER/CONSUMATOR (vei putea să schimbi opțiunea ulterior dacă vrei).
 5. Completează câmpurile cu informații personale, de contact și adresa de livrare. La SPONSOR și ENROLLER va apărea automat numele și ID-ul meu. Daca nu apar, introdu ID-ul 5515017 si apasa VERIFY pentru a confirma ca este într-adevăr ID-ul meu. Completeaza doar câmpurile obligatorii. Nu folosi diacritice sau cratime, deoarece îți va da eroare.
 6. Apoi ai doua variante (de ales din meniul derulant de sus de pe pagina): a) înregistrează-te plătind o taxă (aprox. 23 euro), iar apoi îți poți achiziționa uleiurile dorite la preț mai mic (engros/wholesale); b) înregistrează-te alegând un kit de înscriere, care este mult mai avantajos din punct de vedere financiar. În cazul kit-urilor, așa cum am menționat mai sus, taxa de înscriere de 23 de euro este inclusă în prețul acestora iar produsele din kit sunt la un preț mai mic decât dacă ar fi achiziționate individual. De exemplu, în cazul kitului Home Essentials (pe care îl recomand atunci când vine vorba despre familii care au copii mici), economisești aproximativ 90 de euro și vine și cu un difuzor cadou.
 7. Verifică comanda. Da click pe “Vizualizati Totaluri” pentru a vedea prețul final, cu transportul inclus. La transport, poți alege varianta priority sau standard. Cea standard se livrează (cel puțin în cazul meu, în București) în 3 zile..
 8. Da click pe butonul “Procesați comanda acum și continuați”
 9. Introdu datele cardului. Numărul cardului se introduce fără spații, iar anul expirării se introduce cu toate cele 4 cifre. Codul de siguranță este cel de pe verso-ul cardului – cele 3 cifre.
 10. Finalizează comanda. Tocmai ți-ai creat propriul cont Doterra. În minutele urmatoare vei primi un mail cu datele de cont (ID si parola).
  Adițional, va mai apărea un mesaj prin care ești întrebat(ă) dacă optezi sa presetezi o comandă LRP (Loyalty Rewards Program). Poți alege NU și să îl presetezi ulterior, sau poți să-l presetezi acum. Programul LRP este un program ce presupune plasarea unei comenzi lunare dar vine cu o serie întreagă de beneficii, de la produse și puncte valorice cadou, până la câștigarea de comisioane în bani. Dacă selectezi “da” și setezi o comandă LRP de minim 125 PV, pe data de 15 a lunii următoare, ai acces la toate beneficiile progamului. Pentru a vedea cum se preseteaza LRP-ul dă click pe Setare LRP sau contacează-mă (contact@mamamag.ro) pentru a-ți oferi mai multe detalii.

Felicitări ! Urmează să te bucuri de beneficiile acestor minunate esențe din natură !

Ești pregătită ?

Simți că mai ai nevoie de informații înainte să te înscrii ?

Acest website folosește cookies (Detalii aici). Dacă nu ești de acord, te rog să închizi website-ul sau să dezactivezi cookies. Read More