Briose cu somon si paste Stelline

Dacă vrei să incluzi în meniul celui mic somonul, în special pe cel sălbatic, o variantă ar fi să prepari aceste brioșe. Pe deasupra, sunt ușor de manevrat și sățioase, datorită pastelor. Somonul are un conținut ridicat de omega 3 și acizi grași, atât de importanț i pentru sănătatea copiilor.

Timp preparare: 15 min                TImp coacere:25 min

Ingrediente:

1 ou ecologic
100 g somon (sălbatic)
20 g parmezan
100 g paste stelline fierte și răcite
1 legătură mică de verdeață (pătrunjel sau mărar)
1/2 cățel de usturoi

Mod de preparare

Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, strecoară apa de pe ele și lasă-le să se răcească. Mărunțeste somonul și asigură-te ca nu are oase. Taie mărunt verdeața și răzuiește parmezanul. Amestecă toate ingredientele într-un bol și toarnă compoziția în formele de brioșe. Dacă acestea nu sunt din silicon, unge-le înainte cu puțin unt sau ulei. Coace totul la 160 grade fără ventilator pentru 25 minute.

Facebook comments

Related posts

Cea mai bună rețetă de guacamole

Salată de rădăcinoase coapte, cu feta și vinegretă clasică

Cheesecake cu mango, zmeură și rodie

Acest website folosește cookies (Detalii aici). Dacă nu ești de acord, te rog să închizi website-ul sau să dezactivezi cookies. Read More