Prima participare ca blogger acreditat la Webstock 2017

Cine ar fi zis că, la nici doi ani de când m-am apucat de treaba asta cu blogul, am să mă amestec printre cei mai apreciați oameni din domeniu de pe la noi din țară și nu oricum, ci în calitate de blogger acreditat, la Webstock, cel mai mare eveniment social media al anului?

De când am primit invitația nu fac decât să număr zilele rămase până la eveniment, care are loc pe 29 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel. E mare lucru să participi la un eveniment care reunește toată comunitatea.

Se anunță o zi plină la Webstock 2017

Mă asteaptă o serie de micro-conferinte, în cadrul cărora voi avea ocazia să ascult poveștile unor experti în domeniu. Temele abordate vor fi: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Îmi va fi foarte greu să mă împart între atâtea sesiuni cu subiecte interesante. Știu sigur că sunt nerăbdătoare să îl ascult pe Alex Gâlmeanu în cadrul sesiunii Social Media, pe Robert Katai în cea dedicată Instragram, pe Irina Scarlat cum vorbește despre Best practice și peMirela Bucovicean despre Case Studies.

Nu știu cum voi face să ajung la cât mai multe sesiuni fiindcă o parte se vor desfășura în paralel și subiectele abordate sunt de mare interes. Nu trebuie decât să te uiți pe programul evenimentului și pe lista de speakeri și vei vedea la ce mă refer.

Seara va avea loc gala de decernare a premiilor pentru proiecte, campanii și personalități ce s-au remarcat în ultimul an din online-ul românesc.

Pe tot parcursul zilei, voi avea ocazia să mă reîntâlnesc cu o parte din oamenii din comunitate pe care îi cunosc deja personal și îi apreciez. Printre ei se numără Miruna Ioani (www.siblondelegandesc.ro), nominalizată la categoria personalitatea online a anului, Andreea Carmen Radu (www.carmenradu.ro) și Alina Trifu (www.ihealth.ro), nominalizate la categoria Social Media Projects, cu o campanie de conștientizare pe care o consider foarte importantă. Este vorba despre Citește eticheta.

Sunt convinsă că mai există și alte campanii de impact, despre care sper să aflu mai multe la fața locului. Voi reveni cu mai multe detalii, după eveniment.

Poți să urmărești și tu evenimentul online pe www.webstock.ro, începând cu ora 9:00.

Pentru a nu pierde viitoarele articole, te poți abona la Newsletter sau să dai “like” paginii de Facebook și follow celei de Pintrest.

Ingrediente

Facebook comments

Related posts

Primii pași în alimentația bebelușului – cum a decurs al doilea atelier de nutriție și gătit

Gătitul acasă e ușor! – cum a decurs primul nostru atelier de nutriție și gătit

Relația sănătoasă cu mâncarea se construiește de mic

Acest website folosește cookies (Detalii aici). Dacă nu ești de acord, te rog să închizi website-ul sau să dezactivezi cookies. Read More